tkViktminskningsprogrammetbild Kostbild

Välj ditt träningsprogram och kombinera det med ett kostprogram för att deffa eller bygga muskler med maximala resultat!

Är det snart dags att ”deffa” fram formen inför sommaren? Eller vill du kanske öka på din muskelmassa? Hur det än ligger till, så är det viktigt att ha ett bra kostprogram till det träningsschema som du har tänkt följa, för att kunna nå bästa möjliga resultat med din träning.

Rätt kostprogram kommer att hjälpa till att ge dig de resultat som du vill uppnå med din träning. Här kan du få personlig vägledning just för att nå fram till dina mål med träningen. Ett kostprogram för att bygga muskler skiljer sig markant från ett kostprogram som används till att gå ner i vikt. Det är alltså en mycket viktig del av din träning att äta rätt.

Ditt kostprogram är av största vikt

Här kan du kombinera ett träningsprogram som du vill följa med ett visst kostprogram. Det kommer att ge dig fina resultat oavsett om du tänker ”deffa” eller bygga muskler, eftersom det är viktigt att ha rätt kunskap för att lyckas med sin träning.

Om du till exempel vill gå ner i vikt och bli riktigt ”deffad”, så behöver du ett viktminskningsprogram som bygger på helkroppsövningar i kombination med hög puls. Samtidigt som denna typ av träning kommer att ge bra resultat, så måste du se till att ha rätt kosthållning. Då behövs ett kostprogram som ser till att du får i dig det du behöver för att kunna orka träna samtidigt som du håller en hög förbränning och kan tappa vikt.

Det finns många olika program och metoder hur man ska äta för att komma i bra form, men du behöver inte oroa dig över urvalet. Mitt jobb som personlig tränare är att underlätta processen för just dig. Gör ett aktivt val och ta ett steg mot ett hälsosammare liv och genom att klicka på köp knappen!

Köpt träningsprogram och kostprogram nu

 

Läs mer om våra träningsprogram här!

Läs om våra special anpassade kostprogram här på Dina önskemål!

Nöjda kunder

Läs om Adnan Samardžić som gick ner hela 32 kg –

adnan

Adnan Samardžić

”När jag ville ha en nytändning i min träning blev Peter det självklara valet med tanke på hans bakgrund. Man får lätt förtroende för Peter i och med hans kunskap inom träning, och framför allt för den struktur han visar upp i träningsuppläggen. Inget pass är sig likt och jag får ständiga utmaningar oavsett vilket mål jag har. Peter är motiverande och får mig att göra det lilla extra, som man annars har svårt att få till på egen hand. Efter varje pass är jag helt slut men Peters sköna humor får en att vilja komma tillbaka! Rekommenderar Peter varmt oavsett vad man vill uppnå för resultat!”

”Han hjälpte mig att gå ner hela 32 kg, från mina 111 kg till 79 kg på endast 5 månader!”

Fler nöjda kunder
Bli medlem idag, gratis!
INSTAGRAM

>
Intresseanmälan

För-& Efternamn

Din epost (obligatorisk)

Telefon

Berätta lite om dig själv och vad du vill ha hjälp med

© ptpeters.se. All Rights Reserved