viktViktminskningsprogrammetbild

Gå ner i vikt med rätt viktminskningsprogram

Att gå ner i vikt är inte lätt för dem flesta, men när du har ett viktminskningsprogram som är anpassat just efter dig, så blir allt så mycket enklare. Att se över kosten och ens livsstil är viktigt för att kunna optimera prestationen, men även för att kunna få bra och synliga resultat av sin träning.

Det gäller alltså att se över sin livsstil, få den att vara hälsosam och skapa en bra balans i livet för att orka med att nå de resultat man personligen vill med sin viktminskning. För att kunna behärska detta krävs det hjälp på vägen och det kan du få med ett par enkla steg.

Här nedan följer 4 olika steg för en lyckad viktminskning.

Viktminskningsprogram i fyra olika steg

  1. Muskeluppbyggnad – För att kunna gå ner i vikt effektivt behöver du bygga upp en stark kropp som kan tränas ordentligt. Ju mer muskler du har, desto bättre kommer din förbränning att vara. Under denna fas stärks även dina ligament, senor och muskelfästen, för att undvika skador längre fram i din träning.
  2. Uthållighetsträning – Här jobbar vi med cirkelträning för effektiv förbränning och viktminskning. Att jobba med hela kroppen, under korta intervall och med hög puls, ger en hög förbränning och bygger även upp de stora muskelgrupperna.
  3. Styrka – För att bli stabil och slimmad i kroppen krävs det dessutom styrketräning som kan ge dig en bra grund. Även muskelkonturerna kommer bli mycket mer framträdande på din kropp.
  4. Uthållighetsträning – Här följer del 2 av uthållighetsträningen i detta viktminskningsprogram. Nu kommer vi lägga till ”Tabata-” och ”CrossFit”-liknande träningsmoment till cirkelträningen för att få en hög puls och skapa en hög förbränning. Detta ger en mycket effektiv träning för hela kroppen.

Vill du få hjälp med ett skräddarsytt viktminskningsprogram, som är anpassat efter just dig och dina förutsättningar? Köp ditt viktminskningsprogram redan idag genom att klicka på köpknappen och fyll i dina uppgifter,  så får du rätt hjälp med ditt personliga viktminskningsprogram. Börja din resa redan idag!

Köp viktminskningsprogram nu

Nöjda kunder

Läs om Adnan Samardžić som gick ner hela 32 kg –

adnan

Adnan Samardžić

”När jag ville ha en nytändning i min träning blev Peter det självklara valet med tanke på hans bakgrund. Man får lätt förtroende för Peter i och med hans kunskap inom träning, och framför allt för den struktur han visar upp i träningsuppläggen. Inget pass är sig likt och jag får ständiga utmaningar oavsett vilket mål jag har. Peter är motiverande och får mig att göra det lilla extra, som man annars har svårt att få till på egen hand. Efter varje pass är jag helt slut men Peters sköna humor får en att vilja komma tillbaka! Rekommenderar Peter varmt oavsett vad man vill uppnå för resultat!”

”Han hjälpte mig att gå ner hela 32 kg, från mina 111 kg till 79 kg på endast 5 månader!”

Fler nöjda kunder

Bli medlem idag, gratis!
INSTAGRAM

>
Intresseanmälan

För-& Efternamn

Din epost (obligatorisk)

Telefon

Berätta lite om dig själv och vad du vill ha hjälp med

© ptpeters.se. All Rights Reserved