Daša Sinclair

Utbildning

Certifierad personlig tränare, Europe Active, Sverige

Certifierad xBody EMS Trainer, Sverige

The New Nordic Diet, Universitet of Copenhagen

Universitetsutbildning inom rehabilitering med 8 års yrkeserfarenhet, Slovenia

Bakgrund

Jag har en bakgrund som personlig tränare sedan drygt 7 år tillbaka. För mig spelar det ingen roll vem du är och vilken nivå du ligger på, tillsammans bygger vi en individanpassad plan efter dina förutsättningar för en hållbar och förhoppningsvis livslång investering i dig själv både fysiskt och mentalt.

Min ambition är att ge dig möjlighet att anta hälsosamma vanor, utbilda dig om optimal näring och låsa upp din fysiska potential. Jag är känd för att leverera lösningar och resultat. Jag erbjuder personlig träning, online-träningsprogram, näringsplaner och rådgivning. Jag arbetar med människor på nybörjar-, mellan- och avancerad fitnessnivå. Som din personliga tränare är jag  lyhörd, öppen, målmedveten och resultatinriktad.

Special områden

Styrketräning, Crossfit, Fria vikter, Löpning och Klättring 

Träningsfilosofi

Min träningsfilosofi grundar sig i att hjälpa dig att hitta och behålla din egna motivation, skapa en miljö där du ska uppleva att du kan nå ditt slutmål med hjälp av din inre drivkraft.

Bli medlem idag, gratis!
INSTAGRAM

>
Intresseanmälan

För-& Efternamn

Din epost (obligatorisk)

Telefon

Berätta lite om dig själv och vad du vill ha hjälp med

© ptpeters.se. All Rights Reserved