Marcus Englund

Utbildning

Kandidatexamen i Kinesiology, Applied Fitness and Lifestyle Development, California State University, Northridge, USA 

Bakgrund

Mitt intresse för idrott och hälsa kom naturligt för mig från min uppväxt där jag var aktiv inom handboll, kampsport, och alpint. Jag gick på Farsta idrott gymnasium med inriktning handboll. Mitt intresse för träning ledde mig till en utbildning i USA där jag tog en kandidatexamen inom träningslära. Under min vistelse i USA var jag även aktiv i skolan friidrotts lag där jag tävlade i medel och långdistanslöpning.

Jag har erfarenhet av att arbeta med olika typer av klienter, såsom människor med rörelsenedsättningar, barn och ungdomar samt människor med ett hektiskt liv. Jag älskar utmaningen av att möta klienter med olika bakgrunder, inte minst när det kommer till fysik men också deras livsstil och hitta lösningar som passar just dem, för att skapa en långvarig livsstilsförändring.

Special områden

High intenity training, fysträning, och fria vikter.

Träningsfilosofi

Min träningsfilosofi bygger på att träningen ska bli en naturlig del i livet. Denna rutin bygger vi tillsammans genom att anpassa passen till dina mål och intressen så att träningen blir effektiv och roligt istället för en börda.

 

Bli medlem idag, gratis!
INSTAGRAM

>
Intresseanmälan

För-& Efternamn

Din epost (obligatorisk)

Telefon

Berätta lite om dig själv och vad du vill ha hjälp med

© ptpeters.se. All Rights Reserved