styrkestyrkeprogrammetbild

Bygg en stark, muskulös och vältränad fysik med detta styrkeprogram

Idag vill många bygga en muskulös kropp och det finns många olika styrkeprogram att välja bland på nätet. Det som är nackdelen med dessa olika program är att de inte är anpassade efter just dina personliga behov, samtidigt som det inte alltid är så enkelt att veta hur man ska träna och göra en övning korrekt för att man ska nå de resultat som förväntas.

Här nedan finner du ett styrkeprogram i 4 olika steg för att nå bästa möjliga muskulära utveckling i din träning.

4 olika steg för att bygga starkare och större muskler

*Muskeluppbyggnad – Här kommer grundträningen in i bilden. Grundträningen behövs för att få starkare muskelfästen, leder och ligament, så att du kan undvika framtida skador i din träning.

*Hypertrofi – För att klara av tung styrketräning krävs en större muskelmassa, som kommer att kunna hjälpa till vid den ökade belastningen. Större muskler innehåller fler muskelfibrer som kan hantera större vikter och högre belastningar vid tunga lyft.

*Styrka – Nu börjar den inledande fasen för att bli starkare och bygga upp ren styrka inför sista delen. Det är viktigt att alla stegen tränas i korrekt ordning för att bygga upp en så stark grund som möjligt inför din period av maximal styrka. Detta delvis för att inte skada sig, men även för att det ska kunna ge bästa möjliga resultat.

*Maximal styrka – Nu ska du vara bra grundtränad för att kunna lyfta riktigt tungt och hantera maximalt med vikt. Här handlar det om att prestera på topp och att hantera vikten som du har tränat inför, bland annat vid hypertrofi-träningen under steg nummer 2.

Detta är ett av mina träningsscheman som jag kan anpassa efter dina personliga behov och förutsättningar. Det är viktigt att se till individen och ha rätt kunskap när det kommer till att lägga upp ett styrkeprogram för att bygga muskler. Ta träningen till nästa nivå och kom i form med ett smart schema som är anpassat efter just dig och din träning. Klicka på ”Köp nu” och börja redan idag!

Köp styrkeprogrammet nu

Läs om nöjda kunder

Bli medlem idag, gratis!
INSTAGRAM

>
Intresseanmälan

    För-& Efternamn

    Din epost (obligatorisk)

    Telefon

    Berätta lite om dig själv och vad du vill ha hjälp med

    © ptpeters.se. All Rights Reserved