Homie Fitness-Life in balance

 

Välkommen till Homie Fitness på skeppargatan 28 på centrala Östermalm.

Fyllt utrustat gym för att göra din träning så effektiv som möjligt med bl.a träningsmaskiner, konditionsmaskiner så som Assault Airbike, Roddmaskin, 2 stycken Woodway löpband samt fria vikter & redskap. Stor och rymlig aerobic sal där det finns 20-30 varierade klasser några av dem är Total Workout, Cirkelträning, Hiit Mix, Hard Core, Styrkeklass som är in delade i Upper-body Strenght och lower-Body Strenght.

Läs mer om klasserna på Homie Fitness.

Homie Fitness har nyrenoverade lokaler och en stor entre ut med skeppargatan. Medlemsantalet är begränsat till 250, för att våra kunder ska kunna känna sig prioriterade och vi ska kunna garantera en hög service. Så du kommer snart att känna dig som hemma bland bekanta ansikten. Vi har många nöjda kunder hos oss, då vi alltid prioriterar dig som kund först. Vi ser till att alla trivs och att träning blir så effektiv & rolig som möjligt.

Vi har ett starkt team av personliga tränare med stor erfarenhet. Vi har även samarbete med Kiropraktiker, naprapat och sjukgymnaster för att optimera din hälsa och välmående hos oss. Hos oss kan du känna dig i trygga händer och verkligen känna att du får ut det allra bästa.

Boka gärna en PT konsultation så berättar jag mer om vårt gym och hur det fungerar att träna hos oss!

 

Kontakta Peter på 070-610 72 76 eller via mail peter@ptpeters.se

 

 

 

 

 

Bli medlem idag, gratis!
INSTAGRAM

>
Intresseanmälan

För-& Efternamn

Din epost (obligatorisk)

Telefon

Berätta lite om dig själv och vad du vill ha hjälp med

© ptpeters.se. All Rights Reserved