PTPETERS – Din Personliga Tränare i Stockholm

Ta tag i din hälsa och boka en kostnadsfri rådgivning med PT-Peter, din personliga tränare på Östermalm!

Första tillfället är en kostnadsfri konsultation på ca 20 min, där får du träffa din personlig tränare och får då en privat visning av gymmet samt hur det går till att träna hos oss på Hypr Sthlm. Vi sätter oss sedan ner i en bekväm miljö där du kan känna dig trygg och prata om dig och din träning. Vi går igenom dina träningsmål, eventuella skador/besvär, allt för att vår träning tillsammans ska bli så effektiv som möjligt för just dig.

Vi tittar närmare på ett väl anpassat träningsupplägg som effektivt hjälper dig att nå de resultat vi eftersträvar. Ser även över din träningsbakgrund och nuvarande form, för att kunna anpassa träningen så att den ger bästa möjliga resultat.

 

 

 

 

 

Vi brukar alltid erbjuda kunden att i förväg boka in ett första PT-Pass direkt efter konsultationen. Där vi gör lite enklare tester på främst styrka, rörlighet, balans och koordination. En test på din nuvarande form och hälsa. Där vi sedan går igenom lite teknik i olika basövningar, vad man ska tänka på för att träna rätt.  Där får personliga tränaren en bra uppfattning om hur träningen kan läggas upp på bästa sätt för ett längre samarbete. Klienten får även en bra inblick hur vi arbetar och vi kan efter passet diskutera vidare hur vi ska träna för att nå de resultat och förbättringar som vi sätter upp som mål tillsammans. 

Det är mycket viktigt att det känns rätt för dig att anlita en PT som förstår precis vad du vill uppnå med din träning och hjälper dig dit. Hos oss är du i trygga händer och vi har lång erfarenhet av att hjälpa dig med din träning.