Din personliga tränare i Stockholm

 

Ta tag i din hälsa och boka en kostnadsfri rådgivning med PT-Peter, din personliga tränare på Östermalm!

Första tillfället är en kostnadsfri konsultation, där vi går igenom dina mål och din bakgrund, allt för att vår träning tillsammans ska bli så effektiv som möjligt för just dig. Vi tittar närmare på ett väl anpassat träningsuppägg som effektivt hjälper dig att nå de resultat vi eftersträvar. Ser även över din träningsbakgrund och nuvarande form, för att kunna anpassa träningen så att den ger bästa möjliga resultat. Det är mycket viktigt att det känns rätt för dig att anlita en PT som förstår precis vad du vill uppnå med din träning och hjälper dig dit. Du är alltid välkommen att boka en tid med PT-Peter på Östermalm Homie Fitness. På Homie Fitness har du en egen personliga tränare på gymmet som ger dig professionell hjälp med att uppnå dina träningsmål på bästa sätt!

Kontakta PT-Peter för en kostnadsfri konsultation på peter@ptpeters.se eller ring direkt på 0706-107276 för mer information.

 

Oavsett mål så hjälper vi dig!

 

Att börja träna med en personlig tränare kan man göra utav många anledningar. Du kanske behöver hjälp med att hitta motivationen och få igång en bra träningsrutin? Hjälp med kosten för att tappa några kilo? Eller du kanske bara vill få professionell hjälp och göra din träning så effektiv som möjligt!

 

Varför ska jag anlita en Personlig Tränare?

Om du har svårt att komma igång med träningen, eller helt enkelt vill göra din träning ännu effektivare, är ett träningsupplägg med en personlig tränare ett enkelt och effektivt sätt att nå dina träningsmål. En konsultation med en personlig tränare är ett första steg mot en hållbar träning.

Med hjälp av en PT får du professionell hjälp om hur du ska träna så att du får resultat och når dina mål, oavsett var du befinner dig i din träning är du i trygga händer.

 

 • Hälsoanalys
 • Ökad motivation och roligare träning
 • Synliga och hållbara resultat
 • Du behöver inte tänka på hur din träning ska läggas upp
 • Kontinuerlig Träning  ”Träning som blir av är den bästa träningen”
 • Individanpassat kost och personliga träningsprogram just för dig
 • Förebyggande träning för att undvika skador

 

 

VI UTFÖR FÖLJANDE TESTER OCH ANALYSER

 • Hälsoanalys
 • Styrketester
 • Konditionstester
 • Rörlighetstester
 • Kroppssammansättning
 • Fettmätning med Kaliper     Harpenden Skinfold Caliper

 

 

Nöjda Kunder:

bild

Henrik Friskopp

“Att träna med PT har nästan blivit en livsstil för mig. Träningspassen är alltid varierade och jag hinner aldrig tröttna på en övning då exakt samma övning sällan dyker upp förrän jag hunnit glömma bort den. Efter att ha gått igenom 4-5 olika PT under de senaste 10 åren, så kan jag med min erfarenhet tryggt rekommendera Peter Ottosson.”

bild-1

Jessica Gullme

“Efter en tids träning utan några märkbara resultat kände jag att jag behövde en förändring. Jag började träna med Peter samt fick en kostplan att följa och efter bara någon månad började jag se resultat i form av viktminskning samt att mina muskler blev mer definierade. Dessutom gör Peter träningen kul!”

 

 

 

 

Läs mer om Nöjda Kunder här

Bli medlem idag, gratis!
INSTAGRAM

>
Intresseanmälan

För-& Efternamn

Din epost (obligatorisk)

Telefon

Berätta lite om dig själv och vad du vill ha hjälp med

© ptpeters.se. All Rights Reserved