Läs om Mathias fantastiska livsstilsförändring och viktnedgången på -22 kg på endast 20 veckor!

Mathias Ståhl

Peter är en grym PT med en fantastisk personlighet och med mycket humor. Han är alltid 100 % närvarande och besitter stor kunskap om träning, kost, livsstil och mycket mer. Har tränat med Peter till och från i 5 år. Det har alltid varit en stor variation på övningar och bra träningsupplägg. Vilket har gjort att jag har blivit väldigt motiverad att träna regelbundet och att alltid ge allt vid varje träningspass. Jag satte upp ett mål att jag skulle gå ner 20 kg (Startvikt på 95 kg ner till 73 kg, -22 kg totalt på 2o veckor) vilket gick väldigt bra där jag fick hjälp med kosten och ett väldigt bra träningsupplägg samt att Peters inspiration och motivation hjälpte mig hela på vägen till mitt mål. Rekommenderar verkligen Peter som PT.

 

 

Erika Almgren

Funderar du på att skaffa en PT kan du sluta leta! PT-Peter är en skatt, han är värd alla tidiga mornar, slantar, svett och fruktansvärd träningsvärk som du kommer få! Han kör skiten ur dig, på ett positivt sätt! 🙂

Peter brinner verkligen för sitt jobb och man märker snabbt hur mycket träning betyder för honom och hur mycket jag och min utveckling inom träning, styrka, välmående, växande kunskap för träning betyder för honom.

Peter är inte bara väldigt kunnig inom området, han är pedagogiskt i sitt sätt att träna och lära ut.
Han är lättsam och engagerad. En stor bonus är att han har en fantastisk personlighet. Här får man en positiv glad skåning med humor!
Jag hade aldrig ett tråkigt pass med honom, det skrattas mellan övningar och tiden springer bokstavligen iväg samtidigt som svetten rinner!

Peter är alltid 100% närvarande och satte alltid mig först under vår träningstimme.
Jag köpte 100 timmar av Peter och de är de mest väl investerade pengarna spenderat. Han lärde mig otroligt mycket om hur jag ska träna för att få ut maximalt i det jag vill, han ökade min motivation till träning och vilja att träna! Det kommer jag alltid vara honom extremt tacksam för!

Hans träningsupplägg anpassades efter min styrka och förmåga som utvecklades längst med resans gång. Han har en stor variation på övningar, allt anpassat efter mig och min förmåga.
100 timmar springer tyvärr iväg fort men tack vare Peters inspiration tränar jag idag på egen hand med Peters övningar och verktygen han lärde mig!

Att träna med Peter är kul, han fick mig att älska min träning! Jag har inte bara tappat i kg och cm, jag har en mycket starkare kropp idag än jag någonsin haft tidigare!

Rekommenderar Peter starkt och som sagt tveka inte, det är värt det.

 

Läs om Christer`s resa, Hur träningen förändrade hans liv och dessutom fick honom att sluta röka helt utan nikotin tuggummi, plåster eller andra hjälpmedel.

 Christer Söderberg

Jag kan verkligen rekommendera Peter.
Kommer fortfarande ihåg när jag började träna med honom 2012.
Innan jag tränade så bestod fritiden ofta att jag var ofta ute med jobb på sena middagar varvat med Afterwork. Inte heller var jag speciellt morgonpigg. Dessutom så var rökningen en naturlig del av mitt liv.
Efter den första konsultationen där jag tränade med Peter, så mådde jag riktigt illa och fanns det ingen ork alls. För att inte tala om träningsvärken, som fanns kvar långt efter. Tänkte att jag skjuter upp att börja träna ett tag till. Men, Peter hörde av sig efter ett par veckor och frågade om varför jag inte hade kommit in på gymmet och frågade om jag vill ge det en till chans.
Så trots att jag kräktes efter dom första passen, så har träningen numera blivit en del av vardagen. Jag slutade också röka efter ett par månaders träning, utan nikotin tuggummi, plåster eller andra hjälpmedel.  Det är toppen att få träningspass som är helt utformade efter mina förutsättningar, med en oändlig variation. Glömde nästan bort, att jag har en knäskada som har blivit mycket bättre med träningen. Numera är jag dessutom uppe tidigt på morgnarna för att köra ett PT pass med Peter.

 Läs nedan om Rebeccas resa och hennes väg till att komma i sitt livs bästa form. Bilderna är det en skillnad på närmare 30 kg.

Rebecca Cederström

Jag har under hela livet tränat rätt hårt i perioder, men hösten 2012 hade jag nog min största svacka någonsin både fysiskt och psykiskt. Helst satt jag på soffan med chips och vin och vikten var därefter. En rad tillfälligheter ledde till att jag började träna med Peter och därmed lades även grunden till att komma i mitt livs bästa form. Under en rätt tuff period privat som följde, var mina två timmars träning i veckan med Peter ett andningshål som räddade mig. Jag längtade efter att gå till gymmet och resultaten kom snabbt med Peters grymma träningsupplägg.

En av höjdpunkterna med träningen med Peter var nog när jag tillsammans med Peter och några av hans andra PT-kunder körde mitt första Tough Viking Djurgården! Träningen med Peter har gett mig en så stark grundfysik att jag idag tävlar mycket i allt från hinderlopp, löpning (senast Berlin Marathon), öppet vatten-lopp och swimrun.

Peters pass är alltid roliga, varierade och precis så tuffa som jag behöver. Han får mig alltid att ge det där lilla extra för att få bästa resultat och han ser igenom mig när jag försöker fuska! Dessutom är han grymt trevlig och har mycket humor vilket gör att även de tuffaste passen är lätta att ta sig igenom.

Läs nedan om Tabitha´s livsstilsförändring och viktnedgång på minus 16,8 kg på under 20 veckor!

Tabitha Nodeh

Kontaktade Peter augusti 2019 och på mindre än 5 månader gick jag ifrån 82,7 kg ner till 65,9 kg, totalt 16,8 kilo lättare! Dessutom har träning blivit en livsstil för mig, snarare än att det är en plikt eller ett ont måste. Allt detta tack vare Peters kunskaper, uppmuntran och tålamod. Vill du nå resultat och ha hälsosammare livsstil kontakta Peter!

bild

Henrik Friskopp

”Att träna med PT har nästan blivit en livsstil för mig. Eftersom jag på grund av jobb och andra åtaganden har svårt att hinna med många träningspass i veckan, så är det desto viktigare att de pass jag gör blir bra och effektiva. Peter ser alltid till att jag maxar ut den energin jag har och jag lämnar passet med en positiv känsla av prestation.Träningspassen är alltid varierade och jag hinner aldrig tröttna på en övning då exakt samma övning sällan dyker upp förrän jag hunnit glömma bort den. Efter att ha gått igenom 4-5 olika PT under de senaste 10 åren, så kan jag med min erfarenhet tryggt rekommendera Peter Ottosson.”

bild-1

Jessica Gullme

”Efter en tids träning utan några märkbara resultat kände jag att jag behövde en förändring. Jag började träna med Peter samt fick en kostplan att följa och efter bara någon månad började jag se resultat i form av viktminskning samt att mina muskler blev mer definierade. Dessutom gör Peter träningen kul!”

annickap

Annicka Pärson

Första gången jag tränade med Peter gjorde jag klart för honom att om han började tjata och säga ”kom igen nu” – skulle jag lägga av direkt! Eftersom jag tidigare tränat basket på elitnivå i många år kände jag att det sista jag ville ha var en tränare till som tjatade. Peters lyhördhet och mjuka framtoning fick mig att komma igång och så småningom passerade både ett och två ”kom igen nu!”. Peter har en fantastisk förmåga att skapa variation i träningen. Att träna med Peter är aldrig enformigt- inte ens efter 3½ år! Vi har fokuserat mest på styrka och rörlighet och de gamla kontorsaxlarna har stretchats varje vecka. Väldigt skönt och nyttigt! Peter vet vad han sysslar med, kan sina saker och utvecklar sig själv för att ge mervärde åt oss som tränar. Han är dessutom en väldigt kul, omtänksam och trevlig kille. Bättre PT får man leta efter!  

monicam

Monica Mozo    

Det är så bra att träna med en PT oavsett om man är tränad eller otränad, som jag var när vi först träffades och började träna tillsammans. Peter visade mig hur gymmet funkade, hur maskinerna funkade och hur jag skulle tänka anatomiskt, alltså vilka muskler som aktiverades under en viss övning. Det funkade verkligen bra för mig! Dessutom fick Peter mig att kämpa hårdare än jag trodde var möjligt. Kände mig alltid så stolt efter varje träningspass! Känns att Peter gillar sitt jobb och hans tänk smittar av sig. Sen är ju Peter en person man kan skratta tillsammans med och det är ett plus. Kan verkligen rekommendera PT-Peter och bara gratulera om du har honom som PT.

224186_194444797265089_3366267_n

Täppas Fogelberg

”Gubbar i min ålder brukar besöka läkare allt oftare men då föredrar jag att regelbundet träffa en PT som Peter och njuta av att jag inte får andnöd av att gå upp för en trappa eller att knyta skorna. Peter är bra på att få en att vilja lite mer. Dessutom har han humor.”

293056_10151236210621387_351214446_n

Anna McEnroe

”Peter har varit min PT i 2 år. Att träna med PT hjälper en att lägga på det där lilla extra, att få motivation att ta några kilo till, att göra några fler reps än när man tränar på egen hand. Peter får mig att göra just det. Han påhittig och uppfinningsrik, programmen är välkoordinerade och genomtänkta, vissa övningar verkar helt omöjliga till att börja med, men det är just det som är kul och utmanande, känslan när man klarat av något man trodde var omöjligt! Dessutom är han trevlig och väldigt rolig, att träna med Peter är verkligen kul!”

Nicole Marshall

”Sedan jag börjat träna med Peter har jag älskat att träna! Jag var så viktfixerad och mådde så dåligt över det, men när jag började träna med honom har allt blivit bättre! Han är grym på att peppa och ger en extra knuff när det behövs. Att Peter dessutom har humor gör ju träningen ännu roligare! Han kör skiten ur en. Det känns. Men jävlar vad resultat det ger! Min livsstil är helt annorlunda idag efter att ha tränat med Peter, jag går hellre och lyfter vikter på gymmet än att lyfta shottar till munnen ute på krogen. Han har gjort träningen till en stor del av min vardag! Kan starkt rekommendera honom. Jag har aldrig vart så nöjd med mig själv som jag är idag. Nu behöver man inte bada i vassen längre! Tack vare världens bästa PT Peter!”

20141017_214254-1

Nadja Kolecka

”Jag har tagit PT-klasser för Peter i drygt ett år. Jag hade aldrig tränat på det viset förut så det var en utmaning för mig – en fantastisk utmaning och något helt nytt! Peter är kunnig, drivande och motiverande. Det är också riktigt kul att träna med honom, han är alltid så positiv! Jag har genom klasserna fått kunskap om kosthållning, kroppens fysiologi och hur jag själv ska fortsätta träna effektivt. Nu är det otänkbart för mig att inte träna flera gånger i veckan, träningen har förändrat mitt liv!”

20141017_214254-1

Petra Svensson

”Det märks tydligt att Peter är väldigt kunnig och insatt och brinner för sitt jobb och sina PT-kunder. Han är engagerad, fokuserad och seriös samtidigt som han också är lättsam och avslappnad. Jag har tränat med Peter under en längre tid och han har alltid, under hela den här tiden, peppat, pushat och stöttat. Han varierar och justerar träningen hela tiden och lägger ofta in olika utmaningar. Jag har aldrig varit så motiverad att träna som när jag tränade med Peter.”

20141017_214254-1

Annie Zhan

”Jag har tränat med Peter i ca 3 år. Jag minns mina första pass med honom, minns att jag lät som kung fu panda och var lika klantig som honom. Inte nog med det jag hade ingen förståelse av träning och kost. Tack vore träningen med Peter har jag idag en mycket bättre hållning och mår mycket bättre av den anledningen att jag inte över äter något. Minns när jag berätta för Peter att jag kunde äta 15 bananer på en dag, behöver nog inte förklara hans reaktion. Det jag vill komma till är att Peter har gett mig en förändrad livsstil som gjort mig starkare, säkrare och mer medveten om min egen hälsa, Peter kommer hjälpa dig att förstå och med hans tuffa, men effektiva träning kommer man se effekt! Fastän jag är en fattig student gillar jag att spendera en timma i månaden med Peter eftersom han har en super god personlighet.”

20141017_214254-1

Johanna Krall Olsson

Jag har länge försökt ta tag i mitt liv och min vikt men har funnit det svårt att hitta något som funkar för mig. Då jag har svårt att komma iväg till gymmet och gillar att träna hemma så kände jag att jag inte kommer lyckas med att komma iväg och träffa en pt på något gym utan letade lite runt på nätet och hittade då Peter som erbjöd personlig träning via nätet vilket funkade perfekt för mig. Var så smidigt jag fyllde bara i min hälsoprofil och kostprofil och efter några dagar så hade jag både ett kost och ett träningsprogram.

Har förut tyckt det varit svårt att följa någon diet, men med det upplägg som jag fick av Peter så var det precis vad jag behövde och som jag skulle Kunna fixa utan att det inte skulle påverka min vardag så mycket som många andra dieter kan gjorde. Det var lätt att komma in i rutinerna och efter ca tre veckor så rullade allt på utan problem, skillnad på vågen var verkligen en motivation som hette duga. Och med detta kost och träningsprogram så har jag under dessa 12 veckor med Peters hjälp lyckats gå ner 10,5 kg vilket är ett enormt steg åt rätt håll för min del. Det har varit så skönt att ha Peter vid min sida under denna resan, är det något som jag har haft problem med så har jag bara skickat iväg ett mail till Peter och fått svar samma dag eller dagen efter. Denna respons har varit så viktig för min del. Så jag vill verkligen rekommendera er att använda er utav Peter. Så evigt tacksam till Peter för att nu kunnat vända på mitt liv och mitt tänk, har en bit kvar, men med verktygen jag fått av Peter så känner jag att jag kommer klara mitt mål utan problem