Ta med dig gymmet till vardagsrummet och tränatranahemma hemma

Det kan vara svårt att hinna med att åka iväg till ett gym för att få träna en liten stund, och helt plötsligt har den stunden blivit flera timmar, eftersom transporten till och från gymmet gör att tiden snabbt kan flyga iväg! Vad kan du då göra för att kunna hinna med ditt träningspass, och för att få tränat effektivt så att du slipper slösa bort massor av din dyrbara tid?

Du kan ta tag i din träning genom att köpa ett träningsprogram som du kan avvända hemma.

Varför inte ta med dig gymmet överallt där du är? Det är smidigt, enkelt och effektivt! Att ha ett effektivt träningsprogram hemma är något som passar de flesta, eftersom tiden inte alltid räcker till som man skulle vilja att den gjorde, till exempel när man ska iväg till ett gym. Du kommer att kunna nå mycket fina resultat genom att träna hemma och det bästa är att du kan träna var du än befinner dig. Gymmet har du alltid med dig! På ptpeters finns det träningsprogram för hemmaträning med många varierande övningar att välja bland.

Läs om nöjda kunder

Kom i form genom att träna hemma redan idag

Gör ett lyft och kom igång med din egen träning i hemmet. Jag anpassar träningsprogrammen efter just dina behov och ser till att du får ut det du vill av din träning. Jag har många olika ”träna-hemma-övningar” att erbjuda för att du ska kunna komma i grym form och det på ett mycket smidigt och effektivt sätt. Det behöver inte ta lång tid att träna hemma och du slipper dessutom transporttiden till och från ett gym. Det är bara att köra igång på plats, så är du direkt igång med ditt träningspass.

Låter det roligt, intressant och smidigt? Köp ditt träningsprogram här så anpassar jag ditt träningsprogram just för dig och dina behov! Jag kan anpassa ett träningsschema just efter dina önskningar! Det har aldrig varit enklare att komma i grym form snabbt! Programmen anpassas efter att du köpt ditt program och fyller i din hälso-& kostprofil.

Köp Träna Hemma programmet nu

anpassatprogrambild1

 

.

Bli medlem idag, gratis!
INSTAGRAM

>
Intresseanmälan

    För-& Efternamn

    Din epost (obligatorisk)

    Telefon

    Berätta lite om dig själv och vad du vill ha hjälp med

    © ptpeters.se. All Rights Reserved