Så fungerar det!

Steg 1

Köp träningsprogram och kostprogram.

Program

Steg 2

Logga in genom att registrera dig på hemsidan och gå in på under fliken ”Träningsprogram” och klicka dig sedan in på ”Min Träningstudio” där hittar du Hälsoprofilen och Kostprofilen som du fyller i.

Sedan kommer PT Peter att göra dina program!

Styrke-och konditionstestbild

 

Steg 3

När du fått ditt Kost och Träningsprogram är det bra att du först läser igenom hur programmet är uppbyggt så du har koll på hur det ska användas för bästa resultat!

Programbild1

 

 

Skaffa dig en PT online för att nå dina träningsmål

Att skaffa sig en personlig tränare är något för alla som vill få mer motivation och en starkare drivkraft till att komma i sitt livs bästa form! Med mig som personlig tränare kommer du nå resultat du inte trodde var möjliga!

Vill du bygga lite mer muskler? Eller vill du kanske bara tappa några extrakilon för att få fram formen och må lite bättre? Anledningarna kan vara många och skifta från person till person, men oavsett ditt mål med träningen hjälper jag dig att nå dit.

Tanken med att ha flera olika valmöjligheter när det kommer till kost och träningsprogram, är att du ska kunna välja det program som passar just dig. Att ha en personlig tränare online för detta är mycket smidigt i dagens stressiga samhälle.

Du kan träna när du har tid över, men samtidigt få den hjälp du behöver just när du behöver den!

PT Online för dig som vill ha resultat på dina villkor

PT Peter har tränat många olika människor med egna förutsättningar. Alla människor är unika individer, som kräver ett personligt anpassat schema för att nå bästa möjliga resultat. Detta betyder att din träning verkligen är just din träning och inte bara ett och samma schema som alla andra också har att träna efter.

Oavsett om du vill ”deffa”, bygga muskler eller bara må bättre, så kommer vi att anpassa träningen efter just dig och dina förutsättningar.

Människor är skapade för att röra på oss hela livet, så att bygga upp en stark och smidig grund är en viktig del av tillvaron, som bör prioriteras.

Låter det lockande att komma i ditt livs bästa form?

Det enda du behöver göra för att kunna ta del av ett av mina mina välbeprövade program är att välja vilket som passar dig bäst och därefter klicka på köp knappen och fylla i dina uppgifter. Så tveka inte ta ett steg mot ett sundare val och en hälsosammare livsstil redan idag!

Ptpeters ger dig tillgång till:

 PT-Peter som din Personlig Tränare Online

Skräddarsydda träningsprogram & kostprogram

Övningsarkivet med över 80 olika träningsvideor

Träning och Kostdagbok samt uppladdning av före- & efter bilder

Uppföljning och utvärdering av dina resultat och framsteg

 PT-Chatten där PT-Peter besvarar dina frågor om träning och kost

Garanti tid på maximalt 5 dagar tills dina program är klara.

Bli medlem redan idag!

muskel

För dig som vill få ökad muskelmassa och öka muskelvolymen på din kropp.

styrke

För dig som vill bli starkare, hårdare och få fram konturerna genom få en mer athletisk kropp.

vikti

Viktminskning, för dig som önskar att förbränna fett och få en mer tightare och fastare kropp.

 

tk

Här kan du även kombinera ett valfritt träningsprogram med ett kostprogram för att mycket snabbare och effektivare nå dina träningsmål.

kost

För dig som vill få hjälp med allt vad gäller kosten, oavsett om du bara vill leva ett hälsosammare liv eller om ditt mål är att bli smalare, starkare eller få mer ökad muskelmassa.

tranahemma

PT-Peter gör även träningsprogram anpassade för att Träna Hemma. Till programmet får du massor med övningar i videoformat med övningar du kan göra i hemmet eller på semestern. 

Bli medlem idag, gratis!
INSTAGRAM

>
Intresseanmälan

    För-& Efternamn

    Din epost (obligatorisk)

    Telefon

    Berätta lite om dig själv och vad du vill ha hjälp med

    © ptpeters.se. All Rights Reserved